Mr. Van Eijckschool  | Ruimersdijk 100 | 3079 HK Rotterdam | 010-4833222

https://www.mrvaneijck.nl/

Waarom werken bij Mr. Van Eijckschool 

Ben jij een leerkracht met LEF!?! Dan zijn de leerlingen van de Mr. Van Eijckschool op zoek naar jou!

De Mr. Van Eijckschool is een veelzijdige school in de wijk IJsselmonde. De veelzijdigheid van de school is zichtbaar in alle facetten; de populatie leerlingen en ouders, de diversiteit in het onderwijsaanbod en de veelzijdigheid van ons team. We zijn een Vreedzame School. Bij ons op school voel je je prettig! Ons team is bezig met een kwaliteitsverbetering en dat is voelbaar in de hele school. Er wordt hard gewerkt aan het beste onderwijs dat ieder kind verdient. En daar hebben we jou bij nodig!

We zoeken de leerkracht die, echt voor kinderen gaat! Die LEF heeft! Een leerkracht die de buitenwereld mee het klaslokaal inneemt, passie heeft voor het onderwijs en vernieuwend durft te zijn. De leerkracht die zich verantwoordelijk voelt voor de brede ontwikkeling van kinderen en onderdeel is van een professionele cultuur.

Ben jij de leerkracht die de mogelijkheid wil krijgen om zijn ideeën en idealen om te zetten naar de praktijk? Neem dan contact op met Martine van Reijen, directeur Mr. Van Eijckschool. We hopen snel kennis met je te maken!