de Klinker | Chopinstraat 77 | 3208 RC Spijkenisse | 0181-637370

https://www.bsdeklinker.nl/

Waarom werken bij de Klinker

Op De Klinker in Spijkenisse ga je aan de slag op een school die op weg is van 'GOED' naar 'GEWELDIG'. In een prettige sfeer, met een team van zeer betrokken collega's, werken wij elke dag met passie en plezier aan de ontwikkeling van de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. De Klinker heeft een team van zo'n 20 leuke collega's en 200 enthousiaste leerlingen.

Wij vormen een professionele lerende organisatie waarbij wij steeds actief het eigenaarschap van de teamleden en de kinderen vergroten. Het werken met De Vreedzame School zorgt voor een veilige en sociale leeromgeving. De principes van Leren Zichtbaar Maken van professor John Hattie zorgen ervoor dat onze focus steeds op groei en impact gericht is, zodat alle kinderen elke dag een beetje groeien. De methodiek van Stichting LeerKRACHT zorgt voor een verbetercultuur waarin iedereen een actieve bijdrage kan leveren aan een duurzame schoolontwikkeling.

De leidinggevende stijl van de directie kenmerkt zich door enthousiasme voor het vak, betrokkenheid en gedrevenheid. Met dit directieteam kun je rekenen op een directie die je steunt als het even pittig is, je geïnspireerd wordt je onderwijsaanbod steeds te verrijken en in saamhorigheid de school elke dag een beetje beter te maken.

De Klinker ligt in de rustige en groene wijk 'Vogelenzang' en kent een ouderpopulatie van betrokken, enthousiaste mensen die eerlijk en nuchter zijn. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, metro De Akkers en er zijn gratis parkeermogelijkheden.

Zie ook onze website: www.bsdeklinker.nl  of bel 0181-637370 voor meer informatie. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvend oriënterend gesprek bij ons op school.