de Waldorfschool Nesselande | Kosboulevard 40 | 3059 XZ Rotterdam | 010-3143564

https://www.waldorfschoolnesselande.nl/

Waarom werken bij de Waldorfschool Nesselande

Wie zijn wij?

De Waldorfschool is in 2017 opgericht door een groep enthousiaste ouders en destijds gestart met drie kleuters! Inmiddels telt de school 90 kinderen en zijn we alweer vijf klassen groot. Elk jaar groeit de school weer met een nieuwe klas erbij. Wij zijn enorm trots op ons schooltje en de groeiende belangstelling onder de ouders in en buiten de wijk, Nesselande. Vol enthousiasme en positieve energie bouwen we aan de toekomst met de Waldorfschool!

De vrije school

Op de Waldorfschool leren de kinderen met hoofd, hart en handen! Ons leerplan is gebaseerd op de antroposofische menskunde en pedagogiek. Ons onderwijs is afgestemd op de ontwikkelingsfasen van het kind; de wijze hoe een kind in een bepaalde periode van zijn leven in de wereld staat, naar de wereld kijkt en daar onderdeel van is. Vanuit dit gedachtengoed bereiden we onze kinderen voor op de samenleving van vandaag en morgen.

Ons team

Wij zijn (nog) een klein team met bevlogen en gepassioneerde leerkrachten. We zijn zelfstandig en autonoom. Zorgzaam naar onze kinderen toe. Samenwerken is voor ons belangrijk. Onze krachten bundelen we en samen ontwikkelen wij kwalitatief, hoogstaand vrije school onderwijs. Daarnaast houden we uiteraard ook van wat ontspanning tussen al dat werken door!