Fatimaschool | Larikslaan 192 | 3053 LG Rotterdam | 010-4188005

https://www.fatimarvko.nl/

Waarom werken bij Fatimaschool

Onze Fatimaschool is gelegen in Tuinstad Schiebroek, een mooie groene wijk aan de rand van de stad Rotterdam. De school werd op 1 februari 2024 door 773  leerlingen bezocht. Onze leerlingen zijn een afspiegeling van de wijk en er is sprake van een lage schoolweging. Het belang dat ouders hechten aan de goede leerresultaten en communicatie is groot. 

In 2021 hebben we onze nieuwbouw in gebruik genomen en huisvesten we alle leerlingen in onze panden aan de Larikslaan en de Vuurpijlstraat. Vlakbij de Peppelweg, waar op vrijdag de mark is en naast multifunctioneel centrum de ‘Buurvrouw’. We hebben een prachtige onderwijsplek in het hart van Schiebroek. 

Ons team bestaat uit een mooie mix van personen, zowel in leeftijd, achtergrond, interesses en werkwijzen.

Op de Fatimaschool geloven wij in onze lerende organisatie, waarin veel ruimte is voor autonomie. De verbinding die we ervaren als team zorgt ervoor dat we plezier maken en het onderwijs ontwikkelen. Dit straalt ook uit op alle kinderen. Het werkgeluk van de teamleden is dan ook hoog te noemen. Je kunt niet zomaar op de Fatimaschool komen werken; wij zoeken ambitieuze vakmensen, die het állerbeste willen voor onze kinderen, die willen samenwerken in een team waarbij samenwerken en ontwikkeling van onderwijs, kwaliteit en humor voorop staan. 

Ben jij een persoon die straalt? Dan maken we graag kennis met jou in een persoonlijk gesprek.