Fatimaschool | Larikslaan 192 | 3053 LG Rotterdam | 010-4188005

https://www.fatimarvko.nl/

Waarom werken bij Fatimaschool

Onze Fatimaschool is gelegen in Tuinstad Schiebroek, een mooie groene wijk aan de rand van de stad Rotterdam. De school werd op 1 oktober 2019 door 686  leerlingen bezocht. Onze leerlingen hebben overwegend een autochtone achtergrond. Er is sprake van een lage schoolweging. Het merendeel van onze kinderen komt uit een gezin waarvan de ouders een theoretische opleiding hebben genoten. Het belang dat ouders hechten aan goede leerresultaten is groot.

Met ingang van schooljaar 2020-2021 nemen we een prachtig nieuw schoolgebouw in gebruik. Twee bestaande panden van de Fatimaschool blijven in gebruik. Samen met de ‘Buurvrouw’ (een multifunctioneel centrum waaronder een BSO/theater/grand café) vormen de panden van de Fatimaschool dan een prachtige onderwijsplek in het hart van Schiebroek.

Ons team bestaat uit een mooie mix van personen, zowel in leeftijd, achtergrond, interesses en werkwijzen.

Op de Fatimaschool geloven wij in onze lerende organisatie, waarin veel ruimte is voor autonomie. Je kunt niet zomaar op de Fatimaschool komen werken; wij zoeken ambitieuze vakmensen die het állerbeste willen voor onze leerlingen, die willen samenwerken in een team waarbij ontwikkeling van onderwijs, kwaliteit en humor voorop staat.

Ben jij een persoon die straalt? Dan maken we graag kennis met jou in een persoonlijk gesprek.