Imeldaschool | Veurstraat 3-7 | 3037 BN Rotterdam | 010-4652632

https://www.imeldaschool.nl/

Waarom werken bij Imeldaschool

Met gepaste trots presenteren wij hier kort de Imeldaschool. Onze basisschool staat in het Liskwartier, een mooie, kleurrijke wijk in Rotterdam-Noord. De Imeldaschool is een katholieke school met een bijzondere aandacht voor kunst- en cultuuronderwijs. Wij willen kinderen tijdens zijn of haar schooltijd met plezier laten leren en zorgen ervoor dat het na groep 8 met succes de overstap naar het voortgezet onderwijs kan maken.

In ons prachtige schoolgebouw tref je moderne klaslokalen aan, waarin ons enthousiaste en deskundige team kinderen een breed en gevarieerd onderwijsaanbod biedt. Wij houden terdege rekening met de leerbehoeften van onze leerlingen, geven ieder kind de kans om zijn talenten te ontdekken en om zich optimaal op intellectueel-, sociaal en emotioneel gebied te ontwikkelen. Een gelukkig kind in een veilige schoolomgeving krijgt een groeiend zelfvertrouwen en haalt uiteindelijk het beste uit zichzelf.

Van talent naar toekomst!

Op onze website www.imeldaschool.nl vind je voorts actuele informatie en uiteraard ook het laatste schoolnieuws.

Mocht je na het lezen en na een bezoek aan onze website nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij spreken de oprechte hoop uit dat jij een bijdrage kan leveren aan de schooltijd van onze kinderen op onze school.

Directie en team van de Imeldaschool