Montessorischool Capelle | Reigerlaan 64 | 2903 LL Capelle a/d IJssel | 010-2847484

https://www.montessorischoolcapelle.nl/

Waarom werken bij Montessorischool Capelle

Jij bent hier dus jij bent belangrijk!

Leer mij het zelf te doen.

 

De Montessorischool Capelle is een populaire, diverse, bruisende school in de wijk Middelwatering in de stad Capelle aan den IJssel. Iedere dag komen ongeveer 400 leerlingen naar de school; het onderwijs is georganiseerd in groepen 1-2, 3-4-5 en 6-7-8. Totdat de verbouwing aan het hoofdgebouw heeft plaatsgevonden, is de onderbouw (1-2) gevestigd op een keurige locatie in dezelfde wijk. In de komende jaren wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het huidige schoolgebouw.

 

Om kinderen een goede basis mee te geven biedt onze school leerlingen en hun ouders/verzorgers een veilige sfeer waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige persoonlijkheden die zich verantwoordelijk voelen voor zichzelf en hun omgeving. In onze school staat het kind centraal om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, rekening houdend met zijn individuele kwaliteiten, zelfbeeld, motivatie, motorische en creatieve ontwikkeling.

 

De school heeft een autonoom team dat binnen een professionele leergemeenschap zich met de directeur, ouders en kinderen wil ontwikkelen in boeiend, passend onderwijs binnen de Montessorivisie. Het is een team dat samen wil leren, inspireren, oog heeft voor elkaar en denkt in kansen en mogelijkheden.