Mr. Van Eijckschool  | Ruimersdijk 100 | 3079 HK Rotterdam | 010-4833222

https://www.mrvaneijck.nl/

Waarom werken bij Mr. Van Eijckschool 

De Mr. Van Eijckschool is een bruisende school in de Rotterdamse volkswijk IJsselmonde. Kinderen van 2 tot 12 jaar oud komen hier om op te groeien tot verantwoordelijke, autonome en authentieke mensen. Ongeveer 350 kinderen krijgen onderwijs, op school is er een fijne sfeer gecreëerd, waarin rust, zorgzaamheid, energie en liefde centraal staan. Op de Mr. Van Eijckschool is er aandacht voor de brede ontwikkeling van onze kinderen. Naast de ontwikkeling van de basisvaardigheden van de kinderen is er aandacht voor de ontwikkeling op het gebied van kunst, cultuur, muziek en bewegingsonderwijs.

Op de Mr. Van Eijckschool worden alle zaakvakken thematisch aangeboden. In het thematisch werken staan de nieuwsgierigheid van de kinderen en een rijke leeromgeving centraal. Wij hebben als uitgangspunt om de wereld de school in te halen en de kinderen mee de wereld in te nemen. Sta jij voor onderwijskwaliteit en neem jij de kinderen mee de wereld in?

Een leerkracht op de Mr. Van Eijckschool heeft een specifiek profiel. Je bent een dynamische collega, die met passie wil werken voor onze diverse doelgroep. Je bent een teamspeler, durft feedback te geven. Je durft ook feedback te ontvangen. Het is een wezenlijk onderdeel van onze samenwerking, waarbij het verbeteren van onze onderwijspraktijk centraal staat.

Onze visie is op iedereen van toepassing: ik ben, ik beleef en ik groei.