Peuterspeelzaal De Kleine Beer | Stuart Millpad 82 | 3076RK Rotterdam | 010-4199622

https://www.skpr.nl/peuterspeelzaal-de-kleine-beer-rotterdam-lombardijen

Waarom werken bij Peuterspeelzaal De Kleine Beer

Peuterspeelzaal De Kleine Beer is gevestigd in de samenwerkende basisschool de Paus Joannes. De peuterspeelzaal bestaat uit 4 groepen: IJsberen, Bromberen, Wasberen en Koalaberen. De peuters van onze groepen worden met veel plezier begeleid door enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers.

Wij bereiden onze peuters zo goed mogelijk voor op de basisschool. Dat doen wij in een uitdagende en stimulerende omgeving met goed opgeleide pedagogisch medewerkers. We werken vanuit spelend leren en besteden veel aandacht aan de taal- en rekenontwikkeling. De voorschoolse voorziening nemen wij net zo serieus als de schoolse voorziening. De ontwikkeling en het leerproces van kinderen begint immers niet pas na hun vierde jaar.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de peuters goed voorbereid naar de basisschool gaan, heeft peuterspeelzaal De Kleine Beer een 3+ groep. In deze groep worden de 3-jarige peuters extra uitgedaagd met activiteiten en werkjes, die nog meer aansluiten bij de kleuterklas. Zo verloopt de overgang naar de basisschool nog soepeler. We betrekken hier ook de ouders van de kinderen bij.