Peuterspeelzaal Puk & Ko | Strevelsweg 155 | 3073DZ Rotterdam | 010-4840680

https://theresiaschool-rotterdam.nl/organisatie-puk-ko/

Waarom werken bij Peuterspeelzaal Puk & Ko

Peuterspeelzaal Puk & Ko is gevestigd in Theresiaschool in Bloemhof (Rotterdam)

Wij zijn Peuterspeelzaal Puk & Ko en al meer dan 35 jaar gevestigd in de Theresiaschool aan de Strevelsweg in Rotterdam Zuid. Wij werken samen met de Theresiaschool en zitten in hetzelfde gebouw. Het team bestaat uit 4 gediplomeerde ervaren pedagogisch medewerkers.

Wanneer mag jij naar onze peuterspeelzaal?

Je bent bij ons welkom als je 2 jaar of ouder bent. Puk & Ko is een peuterspeelzaal die je helemaal voorbereidt op de basisschool als je 4 jaar wordt.

Waar werken wij dan aan?

Wij zorgen allereerst voor een veilige en rijke speelleeromgeving. Je leert hoe de structuur van een dag werkt en kan spelenderwijs leren met en van uitdagende materialen. We hebben een prachtig groen speelplein waar je leert spelen in- en met de natuur. Onze thema's lopen gelijk aan de onderbouwgroepen 1/2 van de Theresiaschool.

Wat is onze kracht?

Vanaf de peuterspeelzaal tot en met groep 8 van de basisschool, zien wij het leren als één doorgaande lijn. We doen dan ook veel samen met groep 1/2 om de overgang van peuter naar kleuter zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Voor alle papa's en mama's:

Wij hebben geen wachtlijst, uw kind kan direct beginnen!

Neem contact op met de Theresiaschool Puk & KO Sandra van Hasselt via 010-4840680, als u meer informatie wilt, een kijkje wilt komen nemen of een afspraak wilt maken om uw kind in te schrijven.

Doorstromen naar de Theresiaschool is prettig door de inmiddels vertrouwde omgeving voor uw kind en door de samenwerking erg makkelijk. Dit is evenwel geen verplichting, u kunt uw kind inschrijven op een basisschool naar keuze.