Peuterspeelzaal Ukkie | Persoonsdam 18 | 3071EE Rotterdam | 010-2909912

Waarom werken bij Peuterspeelzaal Ukkie

Peuterspeelzaal en Peuteracademie de Agnes Ukkies is gevestigd in Agnesschool in Feijenoord (Rotterdam)

Wilt u uw kind met plezier laten ontwikkelen? Dan bent u bij de Agnes Ukkies op de juiste plek.

Wij zorgen voor een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving. Wanneer kinderen lekker in hun vel zitten, kunnen zij zich optimaal ontwikkelen. Wij bieden een rijke leeromgeving waarin peuters gedurende de hele dag kunnen spelen en leren. Spelenderwijs in de vorm van thema’s worden taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, rekenen en motoriek aangeboden.

Gezonde voeding en beweging vinden wij belangrijk en daarom zijn wij ‘Lekker Fit!’. Op de Agnes Ukkies gaan wij elke dag met de kinderen naar buiten of naar de speelzaal. Tevens eten wij gezond (fruit en groente) en drinken wij gedurende de dag water.

Samen met de ouders zorgen wij voor de optimale ontwikkeling van de kinderen. Er is een spelinloop waarbij de ouders met hun kind kunnen spelen. Bij elk thema wordt er een opening of afsluiting gedaan waarbij ouders worden uitgenodigd. Ouders krijgen een portfolio van hun kind met foto’s en de ontwikkelingslijnen ‘Konnect’ die besproken worden in gesprekken met ouder en pedagogisch medewerker.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. U bent bij ons van harte welkom!