Pieter Bas | Dakotaweg 65-67 | 2905 AB Capelle a/d IJssel | 010-4500869

https://www.pieterbas.net/

Waarom werken bij Pieter Bas

De Pieter Bas is een dynamische en vooruitstrevende basisschool. Continue ontwikkeling en groei staan centraal. Met een levendige focus op essentiële thema's zoals zorgstructuur, rekenen en woordenschat; onze school bruist van energie en innovatie. Deze thema's worden niet alleen besproken, maar actief uitgediept in inspirerende werksessies.

Wat onze school echt speciaal maakt is de nadruk op een sterke teamcultuur. We geloven dat een hecht team de basis vormt voor goed onderwijs. Daarom investeren we enorm in het versterken van onze teambanden. Elke maand organiseren we leuke en creatieve activiteiten, waarbij collega's de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen, ervaringen te delen en samen te groeien. Deze initiatieven creëren niet alleen een warme, collegiale sfeer, maar versterken ook onze gezamenlijke inzet voor onderwijskwaliteit.

Wij bieden onze collega’s ondersteuning in hun professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in de voortdurende ontwikkeling van ons onderwijs.

Aan onze school is ook een peuterspeelzaal verbonden. De Peuter Bas, voor peuters vanaf 2,5 jaar. De meeste kinderen stromen vanaf de Peuter Bas door naar de Pieter Bas. Een mooi totaalconcept!