SBO Lucas | Korfmakersstraat 68 | 3026 XJ Rotterdam | 010-4768996

https://www.lucasschool.nl/

Waarom werken bij SBO Lucas

Welkom bij de "Samen Durven Groeien"-school, beter bekend als SBO Lucas. Hier gaat het niet zomaar om lesgeven; het gaat om het inspireren van de volgende generatie en samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.

Ben je klaar om samen met ons de horizon te verbreden en een blijvende impact te maken? Bij SBO Lucas ben je niet zomaar een collega; je bent een pionier. Je bent het lichtpuntje, het rolmodel dat kan laten zien hoe sterk we kunnen staan in onze maatschappij. Vanuit diepgeworteld vertrouwen stel je hoge verwachtingen en geef je iedereen die betrokken is bij onze leeromgeving de ruimte om te ontdekken, te leren en te groeien.

Onze missie spreekt boekdelen: we geloven in samen groeien. En dat begint bij jou.

Onze visie is duidelijk: Lucassers bij SBO Lucas zijn vernieuwers. Je omarmt verandering, experimenteert en tilt samen het onderwijs naar een hoger niveau.

Onderlinge verschillen? Die vieren we! Want juist die diversiteit maakt ons team zo sterk. Maar bovenal, werk je met je hart. Elke dag opnieuw. Professioneel, gedreven en altijd met het oog op groei. We zijn een "Samen Durven Groeien" school, beter bekend als SBO Lucas. En hier gaat het niet zomaar om onderwijs; het gaat om het inspireren van de volgende generatie en samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.

Dus, als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en jezelf ziet schitteren in onze leeromgeving, wacht dan niet langer. Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van SBO Lucas en de RVKO!