de Horizon | Jan Greshoffstraat 5 | 3069 WG Rotterdam | 010-4212886

https://www.de-horizon.net/

Waarom werken bij de Horizon

Op weg naar een mooie Horizon!

 

De Horizon is een school in het oosten van Rotterdam, in de Kruidenbuurt van de wijk Ommoord. Elke dag komen ongeveer 300 kinderen (van 2 t/m 13 jaar) met veel plezier naar school.

 

Hier staan wij voor

 

We zijn een fijne en gezellige school met een goed pedagogisch klimaat in een groene omgeving. "Elke dag met plezier naar school gaan" is het streven voor de kinderen én het team. We bieden een gestructureerde omgeving waar iedereen elkaar kent. Wel zo overzichtelijk en vertrouwd! Kinderen voelen zich dan ook veilig op onze school. Daar zijn we trots op!

 

Er is aandacht voor de brede ontwikkeling van elk kind. De Horizon is een Lekker Fit school. Hierdoor krijgen de kinderen veel bewegingsonderwijs gedurende de schoolweek. Bewegen én leren, wat wil je nog meer?!

We hebben een fijne en goede samenwerking met ouders als educatief partner. Zo zorgen we samen voor het beste onderwijs voor onze leerlingen. 

 

Wist je dat... we binnenkort met zijn allen kunnen gaan genieten van een prachtig nieuw schoolgebouw? Je ziet de artist impression op de foto van onze schoolpagina. Op dit moment is de Horizon gevestigd in een tijdelijk pand in de buurt van de originele locatie. In 2025 verhuizen we terug naar het nieuwe gebouw aan het Goudkruid.