Müllerpier | St. Jobskade 14-16 | 3024 EN Rotterdam | 010-4255385

https://www.bsmullerpier.nl/

Waarom werken bij Müllerpier

Basisschool Müllerpier is gevestigd op het Lloydkwartier tegenover de Euromast en naast het MAAS theater. De Müllerpier is eigenlijk een dorpsschool in de grote stad. Wij hebben 270 kinderen in onze school (verdeeld over 10 groepen). We zijn een school met een heel diverse populatie: kinderen vanuit verschillende sociale klassen hebben een plekje bij ons. Het fijne, betrokken, hardwerkende en gezellige team bestaat uit ongeveer 20 personen.

Wij bieden regulier onderwijs, met als extra speerpunten theater, techniek en filosofie. De cognitieve verschillen tussen de leerlingen zijn groot (van hoogbegaafd tot moeilijk lerend). Wij passen ons onderwijs hier zoveel mogelijk op aan. De uitstroom is grotendeels naar Havo-Vwo niveau.

Het is een school waar veiligheid, structuur en stabiliteit belangrijke waarden zijn. Vanuit deze waarden voelen kinderen zich vrij om zelfstandige keuzes te maken en zich breed te ontwikkelen. De persoonlijke ontwikkeling van ieder kind wordt gestimuleerd door de mogelijkheid om zich te ontplooien op verschillende ontwikkelingsgebieden. Daarbij wordt erkend dat ieder kind verschillend is.