De RVKO is een van de grotere basisschoolbesturen van Nederland. Inmiddels hebben we zo'n 2.500 collega's in dienst met allemaal hetzelfde doel: zorgen voor kwalitatief en boeiend onderwijs voor de kinderen in Rotterdam en omstreken. Wat een voorrecht als je hieraan kan bijdragen! 
Werken bij de RVKO heeft veel voordelen. We zetten er een paar voor je op een rij:  
  • Met 67 scholen en 20 peuterspeelzalen, is er altijd wel een werkplek die bij je past. 
  • We zijn flexibel en er is veel mogelijk. Wil je eens wat anders? Je kunt binnen de RVKO makkelijk switchen naar een andere werkplek, zonder dat je je aanstelling hoeft op te geven. Wel zo makkelijk!
  • Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals carrièrepaden voor leerkrachten, nascholing en coaching.
  • Goede personele regelingen: fietsplan, bedrijfsfitness, aanvullende reiskostenvergoeding (bij >22,5 km woon-werk enkele reis).
  • Ondersteuning van een professioneel bestuursbureau. Heb je een vraag en kom je er niet uit, de collega's van het bestuursbureau helpen je graag verder. 
  • Veel gezamenlijke activiteiten met collega's van het hele bestuur. Onze vieringen zijn legendarisch! Neem bijvoorbeeld de RVKO-bingo of de lustrumvieringen. Ook het voetbal- en volleybaltoernooi zijn altijd een groot succes.  
De RVKO biedt hoogwaardig, eigentijds primair onderwijs. Gebaseerd op een steeds vernieuwende katholieke traditie. We werken vanuit onze kernwaarden: verwondering, respect, verbondenheid, zorg, gerechtigheid, vertrouwen en hoop. Onze missie en visie zijn beschreven in het Strategisch Verhaal 2019-2023. Meer weten? Bekijk hier ons Strategisch Verhaal 2019-2023. 
Klik hier voor
onze keuze hulp
Leid jij de helden van
de toekomst op?
Ja
Heb je al ervaring in
het (basis)onderwijs?
Ja Nee
Heb je een PABO
diploma?
Ja Nee
Heb je een hbo- of
wo-diploma?
Ja Nee
Het Zij-instroom
hbo/wo-traject
is de juiste keuze
voor jou!
Klik hier
Het Zij-instroom
mbo/havo- traject
is de juiste keuze
voor jou!
Klik hier
Hier vind je
al onze
vacatures
Klik hier
Wie weet is het
Zij-instroom
mbo/havo-traject
wel wat voor jou?
Klik hier Ben je op zoek
naar een andere
vacature?
Klik dan hier